ŠTO ON RADI NA TRBINAMA?

Ružne scene za vrijeme meča Marina Čilića i Daniela Evansa; britanski tenisač tražio spas kod suca: Zlostavlja nas!

04.09.2022 u 08:32

Bionic
Reading

Marin Čilić (ATP - 17.) je u trećem kolu na US Openu svladao Britanca Daniela Evansa (ATP - 23) sa 7-6, 6-7, 6-2, 7-5, a oba tenisača su tijekom meča bili zlostavljani od strane jednog gledatelja

Neki ljudi dolaze na US Open kako bi uživali u vrhunskim mečevima, a neki kako bi očigledno izbacivali svoje frustracije pa su im meta i sami igrači. Na svojoj koži osjetili su to Čilić i Evans.

Naime, Britanac je u neizvjesnom prvom setu, kod rezultata 3-3, otišao i razgovarao sa glavnim sucem žaleći se na provokatora koji je zlostavljao i njega i hrvatskog tenisača. Evans je tvrdio da je Čilić, osvajač US Opena iz 2014., prvi bio verbalno vrijeđan, a zatim se ta osoba na tribinama okomila na Evansa.

'U početku ga je maltretirao i rekao sam mu da prestane, sada zlostavlja mene', rekao je.

Nakon što je Čilić zadržao svoj servis za rezultat 4:3, sudac je nekome telefonirao, a taj incident je za Eurosport opisao bivši britanski broj 1 Tim Henman, koji radi kao medijski stručnjak na turniru.

'Izvan terena je prilično živahno. Gospodin s bijelom majicom i plavim šeširom očito ne voli previše ova dva igrača i izražavao je svoje osjećaje. Mislim da je sudac upravo obavio nekoliko poziva, ne bi me iznenadilo da osiguranje uskoro bude u tom području', pričao je Henman.

I sama publika je skandirala da se provokator izvede van, a kasnije su oba tenisača mogla u miru posvetiti igri.