BLIŽI SE POČETAK...

Ružna situacija koja sve muči, no Vrsaljko poručuje: To nije alibi!

02.09.2016 u 19:58

  • +6

Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice s Turskom

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj

Bionic
Reading

Desni branič hrvatske reprezentacije Šime Vrsaljko iščekuje novi okršaj s Turskom koji je na rasporedu u ponedjeljak (20.45, Maksimir) u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018.

Šime Vrsaljko preselio je ovog ljeta iz talijanskog Sassuola u španjolski Atletico Madrid, kod Diega Simeonea, i predstoji mu borba za mjesto u početnoj postavi.

'Čekam svoju priliku, naporno radim, i prilika će doći prije ili kasnije. Oduševljen sam klubom, sretan sam i zadovoljan. Siguran sam da ću mnogo napredovati od Simeonea i njegovog rada', rekao je Vrsaljko, a prenosi hns-cff.hr

Na reprezentativnom planu u potpunosti je usredotočen na još jedan susret protiv Turske. S njima će otvoriti kvalifikacije za SP 2018., kao što su otvorili i EP 2016.

'Pristup je uvijek isti i razlike ne bi trebalo biti, uvijek idemo na pobjedu makar će Turci biti motivirani. Moramo dati svoj maksimum, u što ne sumnjam, a prazne tribine neće nam biti alibi. Bit ćemo ozbiljni i nadam se pobjedi', pričao je Vrsaljko te dodao:

'Nećemo podcijeniti Tursku, oni su kvalitetna reprezentacija, ali znamo i s kojom kvalitetom mi raspolažemo. Uloga nasljednika Darija Srne na desnoj strani nije mi pritisak, već motiv, i želim se prema hrvatskom dresu odnositi onako kako je on to činio.'