ZNA SE I POZADINA PRIČE

Ružan incident potresao Španjolsku; u glavnim ulogama igrač Reala i Villarreala

09.04.2023 u 10:06

Bionic
Reading

Utakmica Reala i Villarreala (2:3) imala je i ružno 'treće' poluvrijeme kada je domaći nogometaš Federico Valverde ušao u sukob s Alexom Baenom iz gostujuće momčadi

Nakon što su se igrači istuširali nekima se glave nisu ohladile. Tako je Valverde na parkiralištu podno tribina Bernabeua sačekao Villarrealovog igrača Unio mu se u lice, razmijenili su nekoliko riječi, a zatim ga je Realova zvijezda udarila udario šakom u lice. Gosti su prijavili incident madridskoj policiji.

Novinari španjolske Marce kontaktirali su Valverdeovog zastupnika koji je objasnio pozadinu cijele priče.

'Na utakmici Kupa Kralja protiv Villarreala, Baena je udario Valverdea i poručio mu plači sada jer se tvoj sin neće roditi. Tada je ostalo samo na tome, ali sinoć mu je rekao nešto slično', objasnio je Valverdeov menadžer pa dodao:

'Federico je poručio da mu ne dira u obitelj, a onda se dogodilo, što se već dogodilo.'

  • +3
Real Madrid - Villarreal, Primera, 2022/23. Izvor: Profimedia / Autor: Pierre-Philippe MARCOU / AFP / Profimedia

Inače, Valverdeova supruga, Mina Bonino, javno je otkrila da je skoro izgubila dijete zbog zdravstvenih poteškoća, no sada je sve u redu..

Oglasio se i prozvani Alexa Baene…

'Nije istina da sam to rekao. Jako sam tužan zbog napada, koji sam pretrpio nakon utakmice, i iznenađen sam onim što se priča o meni', poručio je preko društvenih mreža.

U Villarealu su stali uz svojeg igrača…

'Fede Valverde, šugavo i kukavički', napisao je na Twitteru član uprave kluba Xisco Nadal.