reagiralo i osiguranje

Ruskinja zaskočila Mourinha u hotelu, ali nije dobila ono što je tražila

28.09.2017 u 11:40

Bionic
Reading

Nogometaši Manchester Uniteda u srijedu su gostovali u Moskvi, u kojoj su Mourinhovi igrači upisali nova tri boda pobijedivši CSKA 4:1. Naravno, Mourinho je gostovanje u Moskvi shvatio vrlo profesionalno, pa je u hotelu ignorirao i jednu upornu obožavateljicu

Sve je bilo gotovo nakon prvog poluvremena, u kojem je United zabio tri gola, a strijelci su bili Romel Lukaku (4, 27) i Anthony Martial (19-11m). U nastavku dvoboja među strijelce se upisao i Hernik Mhitarjan (57), a poraz domaćina ublažio je Kučajev u 90. minuti.

  • +12
Jose Mourinho kao golman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

United je ovom utakmicom još jednom potvrdio kako voli igrati u Moskvi, u kojoj nikada nije izgubio, a igrao je osam puta. 'Crveni vragovi' su u Moskvi i osvojili Ligu prvaka 2008.

Naravno, 'vragovi' su imali razloga za slavlje. Baš kao i njihovi navijači. No kako će se sada prema Unitedu ponijeti jedna razočarana navijačica? Naime, ona je u hotelu u kojem su odsjeli Mourinho i njegovi igrači dočekala portugalskog trenera i poželjela njegov autogram na fotografiju koju je napravila dok je on vodio Inter.

Međutim, kontroverzni trener hladno ju je ignorirao, a na kraju su djevojku, koja je za tu prigodu obukla i trenirku Uniteda, morali udaljiti ljudi iz osiguranja.