KLINCI U FINALU

Rukometno čudo: PPD Zagreb s 31:9 pobijedio PSG!

26.04.2016 u 11:00

Bionic
Reading

Nakon što su prošle subote Karabatić i društvo usred Zagreba deklasirali prvu momčad 'plinara' s 28:20 te napravili veliki korak k Final Fouru rukometne Lige prvaka, na još uvjerljiviji način, s 31:9, PSG-u su se osvetili igrači Nine Markovića

Grčka Veria, malo mjestašce blizu Soluna domaćin je međunarodnog rukometnog turnira Vrolittos, na kojem sudjeluju dvije hrvatske selekcije. Starija, igrača rođenih 2000. godine, predstavlja hrvatsku reprezentaciju te se natječe u konkurenciji reprezentacija Grčke, Srbije, Mađarske, Izraela i Cipra, dok su na turniru igrača rođenih 2002. godine - zastupljeni klubovi. Između ostalih i PPD Zagreb.

I baš su mali 'zagrebaši' top-priča u Grčkoj. Jer u posljednjoj utakmici trećeg dana turnira, svojevrsnom polufinalu, s nevjerojatnih 31:9 svladali su PSG, pomladak istog onog kluba čiji su seniori prošle subote, u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka sa 28:20 pregazili PPD Zagreb usred Arene.

'Već nakon prvog poluvremena vidio sam da smo u finalu, pa sam u drugom poluvremenu, u želji da odmorim prvu postavu ali i da ih poštenim 'batina', na teren poslao tzv. drugu momčad. No i oni su odigrali hrabro, što nam je i donijelo ovako uvjerljivu pobjedu', sretno je javio iz Grčke trener PPD Zagreba Nino Marković.

Za PPD Zagreb igrali su: Turčić, Pandža, Tintor 3, Purić, Klarić 3, Cercek 1, Čelić 4 , Trninić 4, Dendo, Grdović 2, Hanak 2, Leskovec 2, Goluža 2, Missioni 3, Strkovic 2, Jutriša 3.

Za svoj drugi naslov na ovom turniru, 'zagrebaši' će u utorak od 17.15 sati igrati protiv Novog Beograda.