ŽELJA - DRUGI KRUG

Rukometaši otputovali a Balić poručio: Želim igrati

14.01.2012 u 11:47

Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija u subotu ujutro je iz Osijeka otputovala za Srbiju, točnije u Vršac, na europsko prvenstvo

Bez spektakla, autobus s hrvatskom rukometnom ekspedicijom krenuo je jutros u 9,30 iz Osijeka put Srbije. Oko podneva, ako ne 'zapnu' na granici, rukometaši će već raspakirati stvari u svome hotelu u Vršcu, gradiću od oko 35000 stanovnika u južnom Banatu u kojem će igrati utakmice prvog kruga protiv Islanda, Slovenije i Norveške.

Tijekom skoro dva tjedna osječkih priprema rukometaši su odigrali Croatia cup, a već na prvoj utakmici turnira, protiv Irana, Ivano Balić osjetio je bol u preponama, a Dragi Vukoviću je stradalo rame zbog čega su danima bili pod posebnim režimom treninga, a njihova minutaža u prvom krugu Europskog prvenstva je i dalje pod znakom pitanja.

'Vodim i Ivana Balića iako još ne znam hoće li igrati, razgovarao sam s njim, Ivano je rekao da želi, ali će posljednju riječ dati liječnici', kazao je izbornik Slavko Goluža koji do nedjelje navečer mora prijaviti igrače za prvi krug natjecanja.

Kapetan reprezentacije Igor Vori po običaju se ne rasipa velikim najavama.

'Svjesni smo očekivanja javnosti, ali idemo utakmicu po utakmicu. Sada nam je cilj drugi krug. Ne želimo razočarati', dodao je Vori.