OPET NEPOBJEDIVI?

Rosberg zna koliko je Mercedes brz, ali ne želi otkriti!

29.02.2016 u 10:03

Bionic
Reading

Nakon što nisu vozili najbrža vremena ovaj tjedan u Barceloni, svima je jasno da Mercedes skriva svoju pravu snagu, a Nico Rosberg to je potvrdio...

Novi bolid pod imenom W07 čini se da će 'srebrne strijele' zadržati na vrhu. Iako je Ferrari vozio najbrža vremena tijekom četiri dana testiranja u Barceloni, Mercedes je bio taj koji je odradio najviše krugova i pritom nedvojbeno prikrivao svoje mogućnosti.

Stručnjaci se pribojavaju da nas čeka nova sezona dominacije njemačko-britanske momčadi, a izjave vozača tome idu u prilog. Naime, Lewis Hamilton priznaje da je oduševljen bolidom, a njegov kolega potvrđuje da je u njemu puno više brzine nego što se vidjelo ovaj tjedan.

'Naši stratezi su već napravili kalkulacije i mi već znamo gdje se nalazimo u odnosu na druge. Voljeli biste znati? Žao mi je, neću vam reći,' izjavio je samouvjereni Nico Rosberg koji je odvezao 1500 kilometara na španjolskoj stazi tijekom tri dana.

'Bio je ovo dobar start, pouzdanost se čini vrlo velika. Brz je i sviđa mi se kako izgleda. Sad vidite kako smo daleko došli kao ekipa,' dodao je 30-godišnji Nijemac koji se nada da neće i ove sezone gledati Hamiltonu u leđa.