NE MISLI NA UNITED

Ronaldova nova briga zove se Josip Kuže

28.05.2009 u 17:14

Bionic
Reading

Jedan od najboljih svjetskih nogometaša, Portugalac Cristiano Ronaldo, nakon neuspjeha u finalu Lige prvaka, ali i uoči vrućeg prijelaznog roka, tvrdi da najviše razmišlja o Albaniji

Iza Cristiana Ronalda jedna je, sasvim sigurno, razočaravajuća večer. Njegov je Manchester United odigrao lošu utakmicu i oprostio se od naslova Lige prvaka. Portugalac, u kojeg su se najviše uzdali Manchesterovi igrači, također nije odigrao na svojem nivou.

Nakon takvog debakla novinare je zanimalo gdje se vidi u budućnosti, aludirajući na često spominjanje prelaska u madridski Real. Međutim, Ronaldo je dao zagonetan odgovor.

'Moja je budućnost u nacionalnoj momčadi. Moramo napraviti sve da se uspijemo kvalificirati na SP u Južnoj Africi, a nakon te utakmice razmišljat ću samo o godišnjem odmoru. Zasad me samo to zanima, jer odigrao sam mnogo utakmica i bio sam pod velikim pritiskom', rekao je Cristano Ronaldo, koji će sa suigračima iz reprezentacije 6. lipnja gostovati u Albaniji. Albansku je vrstu prije nekoliko dana preuzeo hrvatski trener Josip Kuže. Inače, Portugal u 1. skupni ne stoji baš najbolje. Trenutačno je tek treći, iza Danske koja je u 5 utakmica skupila 13 bodova te Mađarske, koja također ima 13 bodova, ali utakmicu više. Portugalci su u 5 utakmica skupili tek mizernih 6 bodova, dopustivši da im upravo Albanci na njihovu terenu otkinu dva boda.