pukla ljubav

Ronaldo više nema strpljenja u Realu i svim silama želi k Mourinhu u United?!

15.01.2018 u 14:56

Bionic
Reading

Portugalski nogometni majstor Cristiano Ronaldo (32) želi napustiti Real Madrid i vratiti se u Manchester United

Prema pisanju španjolskog AS-a Ronaldo je razočaran politikom kluba, kao i prekršenim obećanjem predsjednika Florentina Pereza oko novog ugovora. Ronalda smetaju i stalni medijiski napisi kako 'Kraljevski klub' traži njegovu zamjenu.

  • +18
Cristiano Ronaldo Izvor: Reuters / Autor: Eddie Keogh

Ronaldo se osjeća prevareno jer Perez nije ispunio obećanje kako će mu ponuditi novi, daleko izdašniji ugovor. Zanimljivo, CR7 je koncem 2016. produžio ugovor s Realom do 2021. uz godišnju plaću od 21 milijuna eura. Ali Ronaldu to nije dovoljno pa je tražio povišicu.

Ronaldo je nakon Neymarovog transfera u PSG i Messijevog novog ugovora s Barcelonom, tek treći najplaćeniji nogometaš svijeta. Mediji navode kako Ronaldo to ne želi trpjeti i zato je od predsjednika Pereza zatražio povišicu na 25 milijuna eura godišnje.

AS navodi kako se Ronaldo požalio suigračima najavivši im povratak na Old Trafford.

Portugalac je u dresu aktualnog europskog prvaka u 418 nastupa zabio nevjerojatna 422 gola i najbolji je strijelac u povijesti kluba. S Realom je osvojio 14 trofeja pri čemu i tri Lige prvaka, te dva španjolska prvenstva. U Real je stigao 2009. iz Manchester Uniteda u čijim redovima je igrao šest godina.