NAJSKUPLJI DAN U ŽIVOTU

Ronaldo platio za sina deset milijuna funti

07.07.2010 u 09:40

Bionic
Reading

Engleska je zemlja u kojoj je rođen nogomet kakav danas znamo, ali tamošnje medije više od završnice Svjetskog prvenstva zanima Cristiano Ronaldo koji je iznenada postao otac

Nema medija na Otoku koji nije posvetio velik dio prostora portugalskom reprezentativcu koji se nakon odlaska iz Manchester Uniteda smjestio u Real Madridu.

Cristiano Ronaldo je 17. lipnja dobio sina, a identitet žene koja mu je rodila dijete je nepoznat. Nagađalo se da je to jedna od 'party djevojaka' s kojima se Portugalac zabavlja, ali nove informacije ukazuju na to da je surogat-majka iz SAD-a.

Tabloide je ponajviše zanimala cijena za koju je nepoznata osoba odlučila roditi dijete najboljem nogometašu svijeta, a da uz to ostane anonimna te se odrekne svih prava na novorođenče.

The Sun je izašao s iznosom od čak deset milijuna funti, što je iznos koji je gotovo jednak njegovoj godišnjoj plaći u Realu.

'Nazvao je to najskupljim danom u svojem životu, ali na kraju je riješio skrbništvo', rekao je anonimni izvor engleskih novinara blizak Cristianu.

U odgoju sinčića navodno će mu pomagati majka Dolores i sestra Katia. A možda i Ronaldova djevojka, ruska ljepotica Irina Šajk koja je bila uzrujana kada je saznala da njezin dragi ima nasljednika, ali se brzo smirila.

'Njih dvoje pokušavaju stvoriti stabilan odnos', rekao je Irinin glasnogovornik i demantirao glasine o prekidu, što su potvrdile i fotografije nastale prilikom odlaska na večeru novog 'celebrity para'.