NADIMAK MU PRISTAJE

Ronaldo 'plačljivko' još od najranijeg djetinjstva

19.02.2010 u 10:58

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo priznao je da je kao dijete nosio nadimak 'plačljivko' u vrijeme dok je igrao nogomet na ulicama rodnog Funchala. Ne bi to bilo ništa čudno da ga i danas, zbog čestih 'glumatanja', ne zovu tako. Međutim, najskuplji nogometaš svijeta od tog nadimka želi pobjeći

Iako ga i danas mnogi nazivaju 'plačljivko', naravno zbog 'cmizdrenja' sucima i nakon najblažih prekršaja, Cristiano Ronaldo jednostavno si ne želi priznati da taj nadimak, koji je dobio još u djetinjstvu, zaslužuje.

'Uvijek sam želio pobjeđivati. Otišao bih iz škole, ostavio stvari kod kuće i odmah išao na ulicu igrati nogomet sa starijim dečkima. Naravno, kako smo često gubili, ja bih plakao, pa su me zvali 'plačljivko'', priznao je Ronaldo i potvrdio da se još tada nadao da će obući Realov dres.

'Ovdje se osjećam jako dobro i uzbuđen sam zbog onoga što je ispred nas. Igrati na Bernabeuu je nešto posebno. Jako sam sretan i znam da me čeka još golova. Oduvijek sam želio biti član Reala zbog njegove veličine i tradicije. Već na predstavljanju sam ostao bez teksta, bio sam jako uzbuđen i nervozan', kazao je 'plačljivko'.