ZLATO MADRIDA

Ronaldo je nezasitan: Bernabeu mu skandirao kao nikad prije!

24.09.2014 u 09:23

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo na briljantan je način otvorio novu sezonu Primere, a u posljednje dvije utakmice zabio je čak sedam pogodaka, što je oduševilo navijače Reala...

Nakon problema s ozljedom koljena koja ga je mučila na kraju prošle sezone te tijekom Svjetskog prvenstva, Ronaldo u pripremnom razdoblju nije izgledao kao onaj stari, ali u zadnjih nekoliko tjedana ponovo igra na vrhunskom nivou, na radost Realovih fanova.

Odmor koji mu je Ancelotti dao od tri tjedna potkraj kolovoza i početkom rujna učinio je svoje. Cristiano je prvi strijelac Primere s čak devet pogodaka iako nije igrao sve utakmice, a u posljednje dvije zabio je čak sedam. Elcheu je utrpao četiri komada, što je oduševilo Bernabeu, koji mu je ovom prilikom smislio novo skandiranje 'Ronaldo, Balon de Oro!' ('Ronaldo je Zlatna lopta'), slaveći na taj način što u svojim redovima ima igrača koji je proglašen najboljim u Europi prošle sezone.

'Bila je to dobra utakmica, kolektivno smo odigrali kako treba. Počeli smo loše, napravili smo kazneni udarac, ali uslijedio je dobar odgovor. Jako sam sretan što sam zabio četiri gola, to nije lako. Zahvaljujem suigračima koji su mi svojim dodavanjima to omogućili,' izjavio je Portugalac nakon susreta koji definitivno puca na Zlatnu kopačku i loptu i ove sezone.