PILA NAOPAKO ILI ...

Ronaldo: Barca je bolja od mog Reala

20.10.2009 u 19:43

Bionic
Reading

Nogometaš madridskog Reala Cristiano Ronaldo, kojeg trenutno na terenima nema zbog ozljede, vjeruje da Barcelona igra bolji nogomet no njegov klub i da će Lionel Messi biti njegov nasljednik Zlatne lopte

Portugalac Cristiano Ronaldo, nositelj najskupljeg transfera u povijesti nogometa vrijednog 94 milijuna eura, koji je u Real stigao iz Manchester Uniteda, vjeruje da ove godine neće osvojiti Zlatnu loptu.

'Barcelona igra bolji nogomet od Reala, ali zašto? Zato što su skupa već nekoliko sezona, a ne dva mjeseca. Barca je trenutno bolja od nas, ali je pravo pitanje tko će biti prvi na kraju sezone', rekao je Ronaldo.

Osvajač Zlatne lopte priznanje će dobiti 1. prosinca, a Ronaldo je izjavio da Xavi i Samuel Eto'o ipak neće ugroziti Argentinca Messija.

'On je favorit. Osvojio je Ligu prvaka i Primeru. Zašto ne bi bio on? Ako dobije Zlatnu loptu, to znači i da ju je zaslužio', istaknuo je Ronaldo.

Ronaldo je od dolaska u Real odigrao tek nekoliko službenih utakmica, a trenutno ne igra zbog ozljede gležnja. Portugalac je izjavio da je još uvijek gladan naslova i da osjeća kako je stigao u pravi klub.

'Moram ponoviti ono sve što sam uspio u Manchesteru, osvojiti Ligu prvaka, prvenstvo i kup. Uvjeren sam da sam u pravom klubu i da počinjem novu karijeru, osjećam se kao beba', zaključio je Portugalac.