BARCA KUPUJE

Ronaldinho otkrio još jedan mega-transfer!

26.12.2016 u 11:37

Bionic
Reading

Jedan od najboljih igrača u povijesti nogometa, Brazilac Ronaldinho, otkrio je brazilskim medijima kako u njegov bivši klub Barcelonu namjeravaju dovesti njegova sunarodnjaka

Ronaldinho je Brazilcima otkrio kako Barcelona želi kupiti Philippea Coutinha, odličnog veznjaka koji nosi dres Liverpoola.

'Nadam se da će Coutinho ubrzo zaliječiti ozljedu te da će se na teren vratiti u istoj formi kao što je bio i do ozljede. On je jedan od najboljih igrača u Europi ove sezone i znam da ga Barcelona izuzetno cijeni te ga želi dovesti na Nou Camp. Liverpool ga naravno želi zadržati jer bi Klopp oko njega gradio momčad. Međutim, kada igrate na takvom nivou kao što to radi Coutinho, onda je jasno da vas klubovi poput Barcelone prate i žele', izjavio je Ronaldinho.

Coutinho je u Liverpool stigao iz milanskog Intera, a jedan kratki period proveo je i u Espanyolu. Do dolaska u Europu nosio je dres Vasca da Game.

Inače, Barcelona je prije dva dana navodno već dogovorila prvi ljetni transfer. Iz Valencije dovodi 22-godišnjeg Joaoa Cancela.