krenule su priče

Robert Prosinečki dva dana nakon otkaza u BiH dobio ponudu i uzima posao Hrvatu?

29.11.2019 u 20:06

Bionic
Reading

Robert Prosinečki nije uspio u misiji odlaska s reprezentacijom Bosne i Hercegovine na europsko prvenstvo, te su mu u BiH savezu uručili otkaz

Bivšeg nogometaša najvećih svjetskih klubova, a potom i trenera te do prije dva dana izbornika BiH, Roberta Prosinečkog raskida suradnje koštali su skromniji rezultati u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo i na kraju je Izvršni odbor odlučio zahvaliti mu se na suradnji.

Međutim, 50-godišnji stručnjak po svemu sudeću neće dugo odmarati. Prema vijestima iz Azerbajdžana, već gledaju način kako bi ga vratili na mjesto na kojem je bio od 2014. do 2017. godine.

Očito je ostavio dobar dojam, te je ostao miljenik ljudi u Savezu. No, postavlja se pitanje što će biti s aktualnim izbornikom, Nikolom Jurčevićem koji još uvijek ima važeći ugovor?

Zanimljivo, njih su dvojica svojevremeno surađivali u stručnom stožeru hrvatske reprezentacije dok je nominalno prvi čovjek bio Slaven Bilić.

'Veliki Žuti' reprezentaciju Azerbejdžana vodio je u 21 utakmici, a ima učinak od pet pobjeda, šest neriješenih rezultata i deset poraza.