ht prva liga - 12. kolo

Rijeka u zadnjih 15 minuta stigla do potpunog preokreta i iz Koprivnice nosi sva tri boda

19.10.2019 u 19:26

Bionic
Reading

Nakon slabog prvog poluvremena, u kojem je Rijeka gubila 1:0 te uputila tek jedan udarac prema golu domaćih, u nastavku je momčad s Rujevice zaigrala bolje i stigla do pobjede 2:1

Rijeka pod vodstvom slovenskog trenera Simona Rožmana nastavlja skupljati bodove u HT Prvoj ligi. Ovog puta to je išlo dosta teže nego protiv Varaždina, no pobjedi se nikad ne gleda 'u zube'.

Slaven Belupo bio je puno bolji suparnik u prvom dijelu, kada je posve zasluženo vodio 1:0. Strijelac u 14. minuti bio je Radivojević, s time da je tom pogotku prethodila i situacija u kojoj su gosti tražili prekršaj upravo Radivojevića nad Tomečakom.

Dokaz slabe igre Rijeke u prvih 45 minuta jest podatak da je prvi izlet pred gol Ježine stigao u 38. minuti, kada je Lončar pucao iz okreta, ali preslabo za domaćeg golmana.

U drugom dijelu Rijeka je bila puno konkretnija, uputila je osam udaraca a od toga su dva završila u mreži domaćih. Prvo je u 75. minuti Tomečak asistirao Gorgonu, a potom je u zadnjim sekundama utakmice Acosty zabio za 1:2.

S time da moramo spomenuti i kako je Krstanović pri rezultatu 1:1 bio u izglednoj prigodi, ali golman Prskalo bio je brži na lopti.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo
Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo
Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo
  • +9
Hrvatski Telekom Prva liga, 12. kolo, NK Slaven Belupo - HNK Rijeka Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL
Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo