DOSTA MU JE!

Rijeka bez novca, a sada i bez predsjednika

10.08.2009 u 17:03

Bionic
Reading

HNK Rijeka više nema predsjednika. Ivan Vanja Frančišković podnio je neopozivu ostavku na dužnost prvog čovjeka kluba s Kantride i sada se traži nasljednik koji će preuzeti vruću fotelju

Bez obzira što je Rijeka nakon tri kola osvojila sedam bodova te se smjestila na drugo mjesto, gledatelji su na nedjeljnoj utakmici protiv Zagreba tražili ostavku predsjednika Ivana Vanje Frančiškovića. On im je želju uslišao te je u ponedjeljak napustio riječki brod koji se opasno naginje zbog velikih financijskih problema.

Novaca nema, a dugovanja prema igračima su sve veća. Navijači su zamjerili predsjedniku što je želio prodati Anasa Sharbinija u Dinamo, no taj transfer se nije dogodio. Financijska injekcija tako nije stigla u klub, a Frančišković je napustio brod koji bez novca polako tone.

'Nije da ne mogu više, nego ne mogu bolje. Možda se u ovoj situaciji mobiliziraju snage u ovom gradu, možda se, daj bože, više ljudi uključi u život naše Rijeke, možda uz klub stanu oni koji to dosad nisu učinili,' rekao je za Sportske novosti Frančišković.