Vuku se repovi

Riječi šefa Eintrachta koje se Rebiću neće dopasti iako je našeg igrača baš briga što priča. Njega muči nešto drugo

16.10.2019 u 13:19

Bionic
Reading

Otkad je hrvatski reprezentativac Ante Rebić stigao u talijanskog velikana AC Milan stalno se vuku repovi. Očito je nekima teško legao način na koji je Rebić napustio njemački Eintracht pa je zato izvršni direktor tog kluba imao što za reći

Iako se Ante Rebić još nije pokazao kao pojačanje AC Milana, kluba koji je u velikoj krizi i nalazi se u donjem dijelu ljestvice Serie A, čini se kako u njegovu bivšem klubu Eintrachtu ipak imaju što za reći na tu temu.

Podsjetimo, 26-godišnji Ante Rebić uoči početka sezone preselio je iz Eintrachta u AC Milan na dvogodišnju posudbu, a u drugom smjeru otišao je 23-godišnji Portugalac Andre Silva.

I dok se Rebić još nije ustalio u udarnih 11 AC Milana, Silva redovita zabija za Eintracht i pokazao se kao pun pogodak. Očito se nada kako će mu kod novog trenera Stefana Piolija biti bolje nego kod prethodnog trenera Marca Giampaola.

'Iskreno, nemam riječi. Rebić je želio pobjeći jer je mislio da će ostati kao jedini od naša tri napadača od prošle sezone. Eto, Ante se kockao i sada sjedi na klupi. I neće mu biti ništa lakše', kazao je za Bild izvršni direktor Eintrachta Wolfgang Steubing.

Podatak kako je Rebić ove sezone za AC Milan skupio ukupno tek 63 minute u tri utakmice dovoljno govori. No, nema sumnje kako je zapravo Rebića, koji nije želio odbiti ponudu kluba kao što je AC Milan i u kojem je za jednog od vodećih ljudi stigao njegov zemljak Zvonimir Boban, baš briga što govori šef Eintrachta. Sada razmišlja samo o tome da uhvati staru formu i ustali se među prvih 11 te da se plasira s Hrvatskom na Euro 2020.

  • +37
Hrvatska - Mađarska, kvalifikacije za Euro 2020. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL