MOMČAD ZABRLJALA

Ricciardo se naljutio na Red Bull: Maknuo sam se na par dana!

10.06.2016 u 09:23

Bionic
Reading

Daniel Ricciardo priznaje da je loše podnio pogrešku u boksu kojom mu je momčad Red Bulla oduzela vodstvo na Velikoj nagradi Monaka...

'Morao sam se maknuti na nekoliko dana od ekipe,' priznao je talentirani australski vozač uoči Velike nagrade Kanade, dva tjedna nakon debakla u boksu Red Bulla koji je momčadi oduzeo pobjedu u Monte Carlu, na stazi na kojoj je imala najbrži bolid.

Podsjetimo, Ricciardo je bio ljutit na ekipu i na utrci prije u Barceloni, jer je smatrao da su mu lošom taktikom upropastili utrku i 'poklonili' pobjedu mladom timskom kolegi Maxu Verstappenu. Ipak, uoči nove utrke čini se da je izgladio nesporazume s ravnateljom Christianom Hornerom.

'Ispričao mi se. Najvažnije je da se nešto slično više ne ponovi,' kaže Daniel koji je unatoč prosipanju bodova na trećem mjestu u ukupnom poretku, ispred Sebastiana Vettela i Kimija Raikkonena.

'Uoči sezone moram priznati da nisam na to računao. Imamo dobar bolid i to moramo iskoristiti i u Montrealu,' zaključio je pobjednik tri F1 utrke kojeg mnogi smatraju jednim od trenutno najbržih vozača svijeta, odmah uz bok Hamiltona, Alonsa i Vettela.