ISPLIVATI IZ PROSJEKA

Redknapp otkrio kako će zadržati Modrića

20.06.2011 u 20:08

Bionic
Reading

Još se jednom na temu hrvatskog reprezentativca Luke Modrića oglasio menadžer Tottenhama Harry Redknapp. Za Daily Telegraph je otkrio klupski plan kako zadržati svoje najbolje igrače Modrića i Balea

'Cijela ta priča s Chelseajem traje već neko vrijeme, tri ili četiri tjedna, otkad je Carlo Ancelotti dobio otkaz. Očito netko u klubu misli da treba birati igrače umjesto novog menadžera', sarkastično je rekao Redknapp.

'Moguće je da je Chelsea već izravno kontaktirao s Modrićem, iako je to zabranjeno. Nažalost, danas klubovi najprije pristupaju igraču, a tek onda drugom klubu', dodao je Redknapp.

Opet je ponovio da sigurno neće pustiti Modrića, no napomenuo je da mu predsjednik Levy treba pokazati visoke ambicije, a ne mu samo zabraniti odlazak.

'Moramo mu pokazati naše velike ambicije. Dovedemo li jednog ili dva kvalitetna igrača, postali bismo veliki klub kakav želi Luka i tako ga nagnali da ostane', rekao je Harry.


'Ako pustimo Luku, onda ćemo morati pustiti i Balea, koji također ima puno ponuda. A nema nikakve šanse da će se to dogoditi, jer tada bismo postali prosječan klub', na kraju je zaključio.

Independent pak piše da će Modrić ovaj tjedan izdati priopćenje u kojem će pokušati poboljšati odnose s Tottenhamom i njegovim predsjednikom Danielom Levyjem, narušene nakon intervjua u kojem je izjavio da želi prijeći u Chelsea. U priopćenju će navesti da ga srce ne vuče u Chelsea te da je spreman otići samo ako se Spursi dogovore sa zainteresiranim kupcem.

Bivši engleski reprezentativac Gary Mabbutt, koji je od 1982. do 1998. nosio dres Tottenhama, smatra kako bi klub s White Hart Lanea trebao prodati Luku Modrića ako igrač to želi.

'Modrić je prošle sezone okusio igranje u Ligi prvaka, a sada mu drugi klubovi nude mogućnost da ponovo igra u tom natjecanju. I zato nije nikakvo iznenađenje što želi otići, svi smo znali da će se to dogoditi. Tottenham mora gledati u budućnost i ako Hrvat želi otići, nema smisla zadržavati nesretnog igrača. Treba iskoristiti novac koji se može dobiti za njega i graditi momčad za budućnost', smatra bivši Tottenhamov kapetan.