SADA JE HEROJ

Realova zvijezda otplatila dug svemirskog broda!

29.04.2014 u 23:24

  • +23

Bayern Munich - Real Madrid

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Bionic
Reading

Što je Hrvatskoj Lillian Thuram, Bayern je postao Sergio Ramos! S dva postignuta pogotka sprao je sa sebe stigmu koja ga je pratila otkad je prije dvije godine bio tragičar, tada također u polufinalu Lige prvaka, također protiv Bayerna. Njegov je penal tada umjesto protivnika, srušio 'svemirski brod'

Prije samo dvije godine, Sergio Ramos bio je tragičar polufinala! Ove je godine junak Realove pobjede protiv Bayerna. Čovjek koji je posljednji put prije gotovo šest godina, u prvenstvenoj utakmici protiv Levantea postigao dva pogotka, nije to nikada napravio u Ligi prvaka. Sada mu je to uspjelo na najvećoj mogućoj pozornici. U 16. i 20. minuti pogodio je glavom i tako zapravo već potvrdio nastup Reala u finalu u Lisabonu!


Tako mu se vratila sva ona sprdnja koja se proširila socijalnim mrežama kada su brzo njegov promašaj jedanaesterca usporedili s rušenjem svemirskog broda Enterprise. Protiv iste momčad, u istom natjecanju, u samom polufinalu – Ramos je bio najbolji! Čista desetka kako za napadački tako i za defanzivni učinak. Ne samo da je očistio stare rane, već će ovih dana biti apsolutni heroj Madrida.

Pogledajte i sami kako se to dogodilo…

Ramos je prije dvije godine oborio Enterprise