KONAČNA ODLUKA

Realova zvijezda demantirala glasine; Zinedine Zidane zadovoljno trlja ruke

22.05.2019 u 08:20

Bionic
Reading

Raphael Varane (26) jedan je od Realovih nogometaša koji se najviše spominjao kada se pisalo o mogućim odlascima sa Santiago Bernabeua, a napokon se i on oglasio po tome pitanju

Francuski branič je ljeto prošle godine postao svjetski prvak s reprezentacijom, ali sezona u Realu nije mu poslije toga bila uspješna. I on se suočio s brojnim kritikama, postao je nezadovoljan i iz njegovog tabora dolazilo je sve više glasina oko toga da se sprema napustiti 'kraljevski klub'.

No povratkom Zinedinea Zidanea na klupu Reala sve se promijenilo. Francuski trener jasno je rekao da želi zadržati Varanea pod svaku cijenu, a uprava je izgleda pronašla način kako da opet oraspoloži svojeg stopera koji je odjednom promijenio mišljenje.

'Sljedeće sezone i dalje ću biti ovdje. Siguran sam da ćemo obnoviti sjajne uspomene', kratko je rekao Varane te tako ušutkao španjolske i talijanske medije koji su ga najviše selili u Juventus.

  • +10
Francuski nogometaš Raphael Varane Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, Varane ima još tri godine ugovora s Realom, tržišna vrijednost mu je procijenjena na 80 milijuna eura što je fantastičan iznos za braniča, ali Real i kada bi ga prodavao ne bi to napravio ispod 100 milijuna eura.