ON JE BUDUĆNOST

Realov predsjednik olako otpisao ikonu Kraljeva, jer u Madrid dolazi novi 'klinac'

15.05.2024 u 17:55

Bionic
Reading

Florentino Perez ne miruje. Evidentna je smjena generacija u madridskom Realu, a prema svemu sudeći, još jedna legenda Kraljeva napustit će momčad po isteku sezone

Nekoliko je igrača kojima na kraju sezone ističu ugovori s Realom. Osim Luke Modrića i Tonija Kroosa, to je i 34-godišnji Nacho Fernandez, dijete kluba, koje je cijelu seniorsku karijeru proveo u bijelom dresu, skupivši 361 nastup u njemu.

No, prema informacijama iz Španjolske, vrlo je izvjesno da Nacho sljedeće sezone neće igrati u Realu, a što potvrđuju i najave kako je Florentino Perez u Lilleu već našao njegovog nasljednika, a to je 18-godišnji Leny Yoro.

Ponuda koji su Kraljevi navodno već poslali kreće se oko 60 milijuna eura što je dovoljno za Lille koji iz godine u godinu prodaje svoje talente zbog financijskih problema.

Yoro će 13. studenog napuniti 19 godina, a ove je sezone već odigrao 43 utakmice u Ligue 1 i raznim kup natjecanjima.

Prije desetak godina Perez je nešto slično napravio s Raphaelom Varenom te odradio sjajnu posao, a sada planira isto napraviti s Yorom, pred kojim je velika karijera.

Perez posljednjih godina redovno kupuje u Francuskoj. Camavinga i Tchouameni su već među nositeljima igre u momčadi, a isti status bi uskoro trebao imati i Mbappe.