SIMPATIČNA SNIMKA

Realov kapetan Sergio Ramos u videu otkrio tajnu uspjeha; na privatnom treningu ga je 'trener' počastio i s par udarca u tijelo

27.07.2020 u 11:07

Bionic
Reading

Sergio Ramos nedavno je podigao novi trofej s madridskim Realom, osvojio je prvenstvo,a u jednom videu otkrio je tajnu svojeg uspjeha

Kapetan 'kraljeva' nezamjenjiv je u klubu i reprezentaciji, u karijeri je podigao sve najveće trofeje, domaće prvenstvo, (5), Kup kralja (2), Ligu prvaka (4), Klupsko SP (4), ima s 'furijom' dva Eura i jedno SP.

Na leđima su mu 34 godine, ali ne odustaje, uvijek je fizički besprijekoran i posvećen nogometu. Iako je tek nedavno završila La liga, trijumfom njegovog kluba, Real očekuje i završetak Lige prvaka (Manchester City u osmini finala), a Ramos trenira i individualno, kod kuće u svojoj teretani.

  • +4
Leganes - Real Madrid, 38. kolo Primere, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: Mariscal

Društvo mu pravi najdraži mogući kondicijski trener, dvogodišnji sin Alejandro koji se pokazao kao pravi mali diktator. Malac sjedi na leđima tate koji je prvo u poziciji plenka da bi zatim s njime radio sklekove.

Očigledno klinac nije bio previše zadovoljan kako je to sve izgledalo te je Sergija Ramosa počastio s par udaraca u boksačkim rukavicama. Simpatičan video u kojem je ovaj stoper pokazao kako i dok čuva dijete ne staje s treningom koji je pretvorio i na neki način u igru.