Na pomolu veliki transfer

Real se rješava ponajboljeg igrača: 'Motor' kluba odlazi kako bi omogućio dolazak megazvijezde

02.10.2019 u 11:00

Bionic
Reading

Eden Hazard bi mogao idućeg ljeta napustiti Real kao dio transfera Neymara ili Kyliana Mbappéa

Eden Hazard stigao je prošlog ljeta u Real Madrid koji ga je Chelseaju platio 100 milijuna eura. 28-godišnji belgijski reprezentativac trebao je postati najveća zvijezda 'kraljevskog' kluba, ali još uvijek nije pokazao ono zbog čega je doveden.

U Madrid je stigao s viškom kilograma i van one idealne forme, a u dosadašnjih pet nastupa nije zabio gol ni upisao asistenciju. I dok Zidane još čeka da njegov novi joker proradi, španjolski mediji pišu kako bi Hazard ipak mogao poslužiti Realu i to kao sredstvo za dovođenje novog pojačanja.

U PSG-u su svjesni da će teško moći odbijati brojne zainteresirane klubove koji kruže oko Neymara i Kyliana Mbappéa. Ovoga ljeta im je to uspjelo, no svakim prijelaznim rokom to će biti sve teže. Zato su oko bacili na Hazarda kojeg vide kao idealnu zamjenu za ovaj dvojac.

Real neće ni razgovarati o njegovom odlasku ispod 100 milijuna eura, a pojavila se informacija da bi ga mogli uključiti u transfer Neymara ili Mbappéa koji su im na meti već neko vrijeme. Do sada nisu uspjeli postići dogovor s pariškim sastavom, ali Španjolci pišu kako bi se to moglo dogoditi idućeg ljeta, a ključni faktor bi mogao biti Hazard.