MOURINHO NA MUKAMA

Real prvi put u sezoni bez Ronalda?

04.03.2011 u 10:40

Bionic
Reading

Portugalski nogometni čarobnjak Cristiano Ronaldo zabio je tri gola Malagi i ozlijedio se prilikom kompletiranja petog hat tricka sezone

Ozljeda tetive nije ozbiljna, ali nije ni sasvim bezazlena.

'Zaboljelo me kad sam pogodio treći gol. Siguran sam da nije ništa strašno, ali nema potrebe da išta riskiramo. U biti, mislim da neću igrati u nedjelju', rekao je nakon dvoboja Ronaldo koji je odmah napustio teren, pa je Real dvoboj završio s desetoricom na terenu. S obzirom na to da je već vodio 7:0, mogli su igrati i sa sedmoricom.

Tako će Ronaldo, ako ne istrči u nedjelju u Santanderu, propustiti prvi ligaški dvoboj ove sezone. Prije ove ozljede nije propustio ni minutu akcije na terenu i zabio je duplo više (27) golova od iduća dva Realova strijelca (Higuain sedam, Di Maria šest) strijelca zajedno. Ove sezone je propustio samo uzvrat osmine finala kupa protiv Levantea kada je Mourinho nakon pobjede od 8:0 na Bernabeuu na uzvrat vodio rezervni sastav. U ligi prvaka je odigrao sve dvoboje, ukupno u sezoni ima 40 nastupa i 37 golova.

Racing Santander nije poražen u zadnjih šest dvoboja, a Real gotovo da nema pravo na kiks ako želi ostati u utrci za naslov prvaka s Barcelonom.

Gol i zamjena