'KRALJEVI' VRBUJU

Real postaje Bayernov neprijatelj broj jedan

14.07.2010 u 18:29

Bionic
Reading

Madridski Real je poludio za igračima 'elfa' koji su na Svjetskom prvenstvu osvojili brončano odličje. Nakon Khedire, Özila i Schweinsteigera, 'kraljevski klub' je bacio oko na Thomasa Müllera

Čelnici Reala se očigledno svim silama trude zamjeriti ljudima koji upravljaju Bayernom. Prošle sezone su konstantno vrbovali Francka Riberyja, a sa svojom politikom su nastavili i dalje.

Nakon što su se španjolski i njemački mediji raspisali kako su u Madridu spremni platiti čak 50 milijuna eura za Bastiana Schweinsteigera, na meti španjolskog prvoligaša našao se još jedan adut bavarskog ponosa.

Riječ je o najboljem mladom igraču i Zlatnoj kopački SP-a u Južnoafričkoj Republici Thomasu Mülleru (20). Real će za mladog igrača ponuditi oko 30 milijuna eura, a na Santiago Bernabeuu su uvjereni da bi to moglo biti dovoljno.

Prema informacijama koje dolaze iz Njemačke, Bayern je ponudio novi ugovor Mülleru, ali je ono što daje Real puno bolje. Inače, njemački reprezentativac ugovorno je vezan s najbogatijim bundesligašem do ljeta 2013.