USKORO ODLUKA

Real mora prodati tri veznjaka: Može li Kovačić ostati?

26.07.2016 u 18:13

Bionic
Reading

U Realovoj veznoj liniji nastala je gužva uoči nove sezone. Zidane ima na raspolaganju devet igrača od kojih će barem trojica morati promijeniti klub. Luka Modrić trebao bi ostati, no hoće li biti mjesta za Matea Kovačića?

Konkurencija u sredini terena 'kraljevskog kluba' još uvijek je žestoka. Iako Andre Gomes nije stigao u Madrid, i dalje Zinedine Zidane ima na raspolaganju devet veznjaka pa čak i ako ne dođe niti jedno zvučno ime do kraja kolovoza, barem trojica će morati napustiti klub.

Vjeruje se da će sigurno ostati Luka Modrić, Toni Kroos i Casemiro, dok ostali ne mogu mirno spavati. Isco i James Rodriguez mogli bi ostvariti velike transfere ovog ljeta, ali u tom bi ih slučaju Real vjerojatno zamijenio jednako skupocjenim pojačanjima.

Naš Mateo Kovačić prema pisanju španjolskih medija blizu je odlasku iz kluba, a najčešće se spominje odlazak u Milan. Ipak, nije potpuno sigurno da će napustiti Real za koji je potpisao prošlog ljeta, pogotovo ako klub ne pronađe neko novo ugledno ime na nogometnom tržištu.

Najbliži odlasku svakako su Martin Odegaard i Marcos Llorente, juniori koji nisu dovoljno pokazali da bi ostali u klubu. Pitanje je i što će biti s Marcom Asensiom, velikim 20-godišnji talentom koji je priključen momčadi nakon posudbe u Espanyolu prošle godine i na stručnom stožeru je da procijeli je li spreman odigrati sezonu za 'kraljevski klub'.

Upravo dvojba koga poslati na jednogodišnju posudbu, Kovačića ili Asensija, mogla bi na kraju presuditi, ali vjeruje se da će i jedan i drugi sljedećeg ljeta biti na pripremama u klubu, prije konačno odluke ima li za njih budućnosti u Realu...