Jedan je favorit

Real Madrid već pronašao zamjenu za Zinedinea Zidanea; Luka Modrić i 'Kraljevi' na ljeto dobivaju novog trenera

17.05.2021 u 07:56

Bionic
Reading

Zinedine Zidane napušta Real Madrid, a kraljevski klub je već pronašao njegovu zamjenu

Zinedine Zidane ostaje trener Real Madrida samo u iduća dva kola španjolske La Lige. Francuz je već obavijestio svoje igrače kako odlazi iz kluba na kraju sezone, a spominje se kako će vjerojatno pokušati dogovoriti suradnju s Juventusom. U Realu su se već bacili na potragu za njegovim nasljednikom.

Marca piše kako je novi trener već u klubu, a riječ je o legendarnom napadaču Kraljeva Raulu Gonzalezu. Raul je nakon velike igračke karijere započeo onu trenersku i trenutno je na čelu B momčadi Reala, a s Castillom je na najboljem putu da izbori drugu ligu. Iako je već u sustavu i vjerojatno ne bi imao ništa protiv preuzimanja najvećeg svjetskog kluba, Real nije jedini koji bi Raula volio vidjeti na čelu svoje prve ekipe.

Ove sezone ga je već tražio Schalke, ali oni su odbijeni i Španjolac je ostao u Realu. Sada se priča kako po njega stiže i Eintracht iz Frankfurta, no za očekivati je da će ipak ostati u Madridu ako ga Florentino Perez pozove da preuzme prvu momčad Kraljeva.

Propadne li cijela stvar s Raulom kojeg mnogi ističu kao glavnog kandidata za Zidaneovog nasljednika, Real ima i druge dvije opcije. Osim Raula, madridski ja sastav navodno zainteresiran za nekadašnjeg trenera Juventusa Massimiliano Allegri, te njemačkog izbornika Joachima Löwa koji uskoro napušta klupu Elfa.