LIGA PRVAKA - 21 SAT

Real je imao poseban zahtjev uoči okršaja sa Cityjem; Uefa mu ga je odobrila

09.04.2024 u 09:19

Bionic
Reading

Uoči četvrtfinala Lige prvaka između Real Madrida i Manchester Cityja (21 sat) španjolski velikan imao je poseban zahtjev kojeg mu je Uefa i odobrila

U Kraljevskom klubu zatražili su da igraju pod zatvorenim krovom bez obzira što je najavljeno lijepo vrijeme, a sve samo zato kako bi više od 80 tisuća navijača stvorilo zaglušujuću buku s kojom se nadaju da će omesti i možda prepasti igrače Cityja.

Real je obnovio Santiago Bernabeu, a jedna od inovacija je krov na zatvaranje, a koji su u španjolskom prvaku odlučili iskoristiti protiv aktualnog branitelja naslova Lige prvaka koji ih je prošle sezone i izbacio u ovom natjecanju s ukupnih 5:1 u dvije utakmice (4:0, 1:1).

Madrižani su zatražili su od Uefe dopuštenje da zatvore krov za prvu utakmicu četvrtfinala i učine atmosferu što zastrašujućom, a Europska nogometna organizacija im je izašla u susret koji će tako imati dvoranske uvjete.

Inače, krov je na Bernabeu bio zatvoren i u osmini finala protiv RB Leipziga, ali to baš Španjolcima nije pomoglo, jer je bilo 1:1.