nudi igrača i novac

Real ima pakleni plan: Kovačića bi najradije poklonio Juventusu!

07.08.2017 u 16:07

Bionic
Reading

Španjolski dnevnik El Mundo Deportivo na temelju svojih izvora iz Madrida donosi priču prema kojoj je Real spreman dati Juventusu Matea Kovačića i 85 milijuna eura kako bi zauzvrat dobio Paula Dybalu...

Mladi 23-godišnji veznjak osvojio je dvije Lige prvaka s 'kraljevskim klubom', no nije zaigrao niti u jednom od finala pa konstantno kruže glasine o njegovom odlasku iz Madrida, iako Zinedine Zidane ima visoko mišljenje o njemu.

  • +16
Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Tomasz Jastrzebowski

Vjerovalo se na početku ljeta da bi Kovačić trebao ostati u Realu i pokušati se izboriti za veću minutažu u novoj sezoni, no dnevnik El Mundo Deportivo tvrdi da ga je klub ipak spreman 'pokloniti' kako bi došao do višeg cilja, argentinskog napadača Paula Dybale.

Naime, navodno je predsjednik Florentino Perez spreman Juventusu dati Matea Kovačića i još 85 milijuna eura kako bi zauzvrat dobio argentinskog vršnjaka koji je ovog ljeta velika želja i Barcelone.

U Juventusu su pak svjesni da imaju dragulja na kojem se može puno više zaraditi, ako uzmemo u obzir cifre koje ovog ljeta okružuju napadače poput Mbappea i Neymara. Torinski klub zainteresiran je za dovođenje Kovačića, no veliko je pitanje hoće li pristati na ovakav aranžman...