i to već ove zime

Real i Juventus spremaju nevjerojatnu trampu

04.12.2017 u 19:00

Bionic
Reading

Kako se približava početak prijelaznog roka, tako se mediji nadmeću s pričama o mogućim transferima

Naravno, mnogi od njih samo su plod nečije mašte, za neke stižu informacije iz klubova, a za treće iz menadžerskih krugova.

  • +23
Finale Lige prvaka 2017., Juventus - Real Madrid Izvor: Reuters / Autor: Darren Staples

No, ovu koju u 'eter' pustio Rai Sport, čak i drži 'vodu'. Naime, Realu kojem i ne ide kako su željeli, treba osvježenje u veznom redu a prema pisanju istog izvora, Florentino Perez našao ga je u Paulu Dybali, odličnom Argentincu koji nosi dres Juventusa.

Njemu pak u 'Staroj dami' ne planiraju produžiti ugovor i htjeli bi ga što bolje unovčiti te su navodno pristali na trampu Toni Kroos - Dybala, uz vjerojatno i neki milijunčić u svojoj blagajni.

S tim bi novcem, a kako javlja calciomercato.com, Juventus mogao krenuti po brazilsko čudo od djetata i člana Sao Paola Edera Milita s ciljem da ga dovedu u Torino. 19-godišnjak je reprezentativac mladih brazilskih selekcija i ove je sezone standardan na desnoj strani obrane ekipe iz Sao Paola.

Militao je polivalentan igrač kojeg se može koristiti i u sredini obrane ali i veznog reda. Prema izvještaju, njegov ugovor vrijedi do 2019. godine, ali Juventus bi mogao iskoristiti otkupnu klauzulu koja iznosi 9 miljuna i dovesti ga već u siječnju.

Hoće li se išta od ovog i dogoditi, morat ćemo pričekati zimski prijelazni rok, no u svakom slučaju zvuči 'bombastično'.