BENITEZ BEZ MILOSTI

Real doveo Kovačića, a odriče se velikih talenata!

18.08.2015 u 14:53

Bionic
Reading

Dolazak Kovačića znači i odlazak nekih koji su se nadali mjestu u seniorskoj ekipi Reala. Marco Asensio ipak nije uspio uvjeriti Rafu Beniteza u svoje sposobnosti i sljedeću sezonu provest će na posudbi u Espanyolu. Martin Odergaard također neće biti dio prve momčadi, kao ni Lucas Silva...

Marco Asensio proslavio se ovog ljeta briljantnom igrom i golovima kojima je odveo Španjolsku do titule na Europskom U-19 prvenstvu, a za njegove usluge bori se više od 20 klubova koji bi ga htjeli dobiti na posudbu u novoj sezoni.

Mladi 19-godišnji bivši nogometaš Mallorce potpisao je za Real prošle zime, a iako 'kraljevski klub' ima velike planove s mladim krilnim napadačem, Rafa Benitez zasad ga ne treba. Na pripremama se nije uspio nametnuti treneru i prema pisanju španjolskih medija, sezonu će početi u dresu Espanyola. Betis čeka priliku iz drugog plana ako dogovor propadne u zadnji čas.

Razvikani Martin Odegaard također je otpisan uoči sezone. Mladi 17-godišnji Norvežanin ili će nastupati za B momčad Reala ili će mu u zadnji čas pronaći klub za posudbu, no više nije u Benitezovom kadru.

Među otpisanima je i prošle zime kupljeni 22-godišnji Brazilac Lucas Silva, potpuno nezanimljiv novom treneru Reala koji će biti posuđen ili čak prodan, a na njegovo mjesto doveden je Mateo Kovačić.