IZNENAĐENJE ZA BAYERN

Razočarani trener Juvea spreman riskirati s Mandžom?

20.02.2016 u 09:13

Bionic
Reading

Massimiliano Allegri priznao je nakom remija s Bolognom da se Mario Mandžukić konačno priključuje momčadi u subotu, tri dana uoči dvoboja s bivšim klubom Bayeronom u Ligi prvaka...

Juventus je u petak odigrao 0:0 protiv Bologne te tako nakon 15 dobivenih utakmica u nizu doživio prvi neuspjeh i dao priliku Napoliju da u ponedjeljak pobjedom protiv Milana vrati vodeću poziciju izgubljenu u derbiju prije tjedan dana.

'Kad igrate protiv protivnika koji se stisnuo u obrani i oštro se brani te mnogo radi na terenu poput Bologne, morate biti dobri u kreiranju igre, ali i prekidanju njihovih kontri. Da nemamo tako dobre braniče, vjerojatno bismo i primili gol,' izjavio je nakon utakmice Massimiliano Allegri i priznao da je sada vrijeme okrenuti se prema Ligi prvaka, gdje Juventus čeka moćni Bayern u utakmicama osmine finala.

Nakon više od tri tjedna izbivanja, vraća se u momčad Mario Mandžukić koji ima poseban motiv, jer upravo je njega otpisao Pep Guardiola u Münchenu i vrijeme je da mu dokaže da nije imao pravo. Našeg napadača mučila je ozljeda mišića, no njegov trener je potvrdio da će biti na raspolaganju momčadi.

'Mandžo će biti ponovno s nama od subote, a i Sami Khedira. Držimo fige da budu i Chiellini te Alex Sandro,' kaže Allegri koji je ranije izjavio da bi čak i sjedenje na klupi Mandžukića protiv Bavaraca bio velika stvar za moral ekipe. Nakon napadačke krize protiv Bologne, Mandžo bi čak i mogao dobiti priliku koja prije petka i nije bila u planu...