ŽAL U SCHALKEU

'Razočarani smo, Real je trebao ispasti iz Lige prvaka!'

11.03.2015 u 10:56

Bionic
Reading

Nakon impresivnog nastupa i pobjede 4:3 u Madridu, nogometaši Schalkea žale što im to nije bilo dovoljno za prolazak u četvrtfinale elitnog klupskog nogometnog natjecanja…

Njemački mediji oduševljeni su nastupom Di Matteove momčadi na Santiago Bernabeuu. Utrpao je Schalke četiri komada 'kraljevskom klubu', natjerao publiku na glasne zvižduke velikim zvijezdama, a Ronalda na šutnju do kraja sezone. Ipak, trijumf 4:3 nije bio dovoljan za prolazak dalje. Falio je još jedan pogodak.

'Zadovoljni smo našim nastupom, ali moglo se i više. Zaslužili smo proći dalje više od Reala, šteta što nije došao još jedan pogodak koji nam je nedostajao,' izjavio je branič Dominic Höwedes nakon susreta, a s njim se slažu i suigrači:

'Mogli smo zabiti još golova. Razočarani smo što nismo prošli dalje. To je velika šteta,' dodao je jedan od junaka susreta, mladi Leroy Sane.

Iako je Schalke ispao iz Lige prvaka, budućnost se čini svijetla. Naime, osim 19-godišnjeg Sanea tu je u ekipi i njegov vršnjak na golu Timon Wellenreuther te napadač Max Meyer, kao i 20-godišnji Leon Goretzka, a u ekipi je odnedavno i srpski talent Matija Nastasić.  S toliko mladih talenata malotko se može pohvaliti.

'Budućnost ove ekipe je osigurana,' zadovoljno je zaključio Roberto di Matteo, koji će do kraja sezone voditi žestoku borbu u Bundesligi za mjesto koje sljedeće sezone vodi u Ligu prvaka.