POČELA SURADNJU S DEČKOM

Razišli se 'zlatnici' Sandra Perković i Ivan Ivančić

12.02.2013 u 15:41

Bionic
Reading

Iz atletskog kluba Dinamo - Zrinjevac priopćili su kako je prekinuta suradnja olimpijske pobjednice u bacanju diska Sandre Perković i njezinog dugogodišnjeg trenera Ivana Ivančića. Sandra će nastaviti suradnju sa svojim životnim i profesionalnim partnerom Edisom Elkasevićem

Iza Sandre je najbolja sezona karijere, kroz koju je od samih početaka vodio upravo Ivančić, u kojoj je šampionka iz Dubrave uzela europsko i olimpijsko zlato, a na spomen prekida suradnje sa svojim dugogodišnjim suradnikom Ivančićem prošle zime bila se i naljutila. Oštro je demantirala tadašnje spekulacije i dodala:

'Izuzetno cijenim paraolimpijce i znam koliko je Ivančin (tako trenera zove od milja) udio u našim velikim paraolimpijskim uspjesima, ali iduće godine ga želim samo za sebe.'

U međuvremenu su prošla tri mjeseca i unutar svoja četiri zida Ivančić i Perković su dogovorili prekid suradnje kojega je objavio njihov klub Dinamo - Zrinjevac. Priopćeno je i kako će Sandra nastaviti pod trenerskom palicom svojeg dečka Edisa Elkasevića. Bivši reprezentativac Hrvatske u bacanju kugle odlično je utjecao na Sandru na privatnom planu, nadajmo se da će pokazati jednako korisnim i na trenerskom planu. Jer nije lako 'ući u cipele' takve trenerske veličine kakav je veliki Ivan Ivančić.

'Nakon dugog razmišljanja trener Ivan Ivančić i ja zajednički smo odlučili prekinuti našu izvanredno uspješnu osmogodišnju suradnju na koju ću uvijek gledati sa zadovoljstvom. Iz ove suradnje proizašlo je puno dobrih rezultata koji su obilježili povijest naše atletike i sporta u cjelini te ću na nju gledati s ponosom i poštovanjem. U 2013. krećem s novim programom i s puno ambicija u suradnji s trenerom Edisom Elkasovićem. Treneru Ivanu Ivančiću želim puno uspjeha u daljnjem radu', poručila je Sandra koja je tako i službeno okrenula novu stranicu u svojoj karijeri.