nadahnut

Raspoloženi Neymar nakon Juventusa sredio i Manchester United

27.07.2017 u 10:51

Bionic
Reading

Sve priče oko moguće odlaska iz Barcelone u PSG na Neymara su djelovale poprilično nadahnjujuće. Brazilac je prije nekoliko dana zabio dva gola Juventusu, a sada je zabio za pobjedu protiv Uniteda...

Jose Mourinho može biti zadovoljan iako njegovi 'crveni vragovi' nisu pobijedili. No, United iz utakmice u utakmicu izgleda sve bolje, čini se kako je Portugalac već uspio posložiti 'kockice' u svojoj momčadi. No, United ionako nije bio priča, izgubio je od Barcelone 1:0.

Utakmica je igrana u Washingtonu u sklopu sjevernoameričke turneje pod nazivom Internacional Champions Cup, a Unitedu je presudio nadahnuti Neymar.

Brazilca kao da ne diraju sve priče oko odlaska u PSG i nevjerojatne ponude Parižana od čak 222 milijuna eura! On se i dalje poigrava sa svojim protivnicima. Prije nekoliko dana zabio je dva gola Juventusu, a sada je sam presudio Unitedu iako su uz njega na terenu bile sve Barcine zvijezde - friško oženjeni Messi, Suarez, naš Ivan Rakitić...

U 31. minuti Neymar je iskoristio zbunjenost i neodlučnost u obrani Uniteda. Messi je proigrao dubinsku loptu koju je u šesnaestercu presjekao Valencia. Umjesto da ju jednostavno ispuca, Ekvadorac je krenuo u dribling. Protiv Neymara... I završilo je tako kako je završilo, Neymar mu je uzeo loptu i zabio pored nemoćnog De Gee.