POBUNA U SVLAČIONICI

Raskol u Leicesteru: Vardy odlučio uništiti idilu do kraja?

13.02.2017 u 19:00

Bionic
Reading

Nakon novog razočaravajućeg poraza ovog vikenda kod Swanseaja, u Leicesteru je atmosfera još gora, a talijanska Gazzetta dello Sport tvrdi da Jamie Vardy predvodi pobunu unutar svlačionice protiv trenera Claudija Ranierija...

Leicesterova nogometna bajka danas se čini kao daleka prošlost, a momčad igra toliko loše da u posljednjih mjesec i pol nije uspjela postići gol u Premiershipu.

Ništa bolje nije bilo ni ove nedjelje kod Swanseaja u derbiju začelja. Nakon očajnog prvog dijela u kojem je velški klub dvaput zabio, u drugom se Leicester napromašivao i doživio novi poraz bez postignutog gola.

Zvona za alarm u Leicesteru sada zvone najglasnije dosad, jer klub dijeli samo bod od zone ispadanja, a ako se nastavi igra viđena u posljednje vrijeme, 'lisice' nemaju nikakvih izgleda ostati u Premiershipu.

Prema tvrdnjama Gazzette dello Sport, došlo je i do raskola u svlačionici gdje Jamie Vardy predvodi skupinu igrača koji žele smijeniti Claudija Ranierija.

Tajlandski vlasnici kluba ipak daju potpunu podršku Talijanu koji je prošle sezone ostvario čudesan uspjeh i donio Leicesteru prvi naslov prvaka Engleske u povijesti.

'Igračima sam dao vremena, ali ovako više ne može. Nemamo više vremena,' požalio se Ranieri novinarima, svjestan da bi mogao ostati zapamćen kao čudotvorac koji je 'lisicama' donio naslov, a onda s njima i ispao iz lige...