OD JUČER U KOMI

Ranjenom navijaču život u opasnosti

05.05.2010 u 14:36

Bionic
Reading

Stanje teško ozlijeđenog navijača Marija Galića od jučer se navodno opet zakompliciralo. Dvadesetdevetogodišnjak je u KBC-u Zagreb, a prema dostupnim informacijama, opet je pao u komu

Iako cijelo jutro medicinske sestre izbjegavaju dati odgovor na pitanje u kakvom je stanju Mario Galić, jer za to ni nemaju ovlasti, neslužbene informacije govore da mu je stanje pogoršano. Navodno je od utorka opet u komi, a tijekom jutra podvrgnut je operaciji. Metak koji je u subotu Galiću prošao kroz crijeva i oba režnja jetara do pluća izazvao je velika oštećenja.

Tijekom srijede je u KBC Zagreb stigao i ministar Milinović koji je obišao ozlijeđenog policajca, ali i navijača. No ni iz mjerodavnog ministarstva nismo dobili točniju informaciju.

'Nažalost, ne mogu vam davati nikakve informacije prema Zakonu o zaštiti prava pacijenata, što može samo njegova obitelj ili njegov zastupnik', rekla je glasnogovornica ministra zdravstva Zora Lažeta.

Inače, u srijedu tijekom dana Policijska uprava Zagrebačka objavila je dovršetak kriminalističke obrade nad nekolicinom osumnjičenih za kazneno djelo napade na službene osobe, a među njima je i Mario Galić.