KAZNA OD DESET UTAKMICA?

Ramos: Pepe je dobar kao kruh

24.04.2009 u 16:27

Bionic
Reading

Realov trener Juande Ramos prvi je iz 'kraljevskog kluba' stao u obranu svog igrača Pepea, koji je prije nekoliko dana brutalno startao na Getafeovog igrača Javiera Casquera

'Pepe zna da je njegov potez sramotan i da se to sigurno neće ponoviti. Izgubio je pribranost i u tom trenutku izazvao je incident. Međutim, znam da je Pepe dobar kao kruh. On je takav karakter da ne bi ni mrava zgazio. Zamolio je da mu omogućimo susret s novinarima jer se želi javno ispričati', rekao je Realov trener.

Ramos je rekao da razumije žestoke kritike koje je nogometna javnost uputila Portugalcu i dodao da Pepe stvarno nije imao namjeru ozlijediti Casquera.

'Rekao nam je da razumije što se dogodilo i da je tada jednostavno puknuo. Što se traženih kazni i komentara drugih ljudi tiče, ne bih komentirao navode da ga se suspendira na deset utakmica. Želim samo ublažiti pritisak koji je na momku i ponoviti da se razbjesnio. Njegovo kajanje je potpuno razumljivo, spontano i ljudski, a isprika govori sve. Na kraju, da je stvarno želio ozlijediti Casquera, to bi i napravio. Pepe je iskalio bijes i to je velika greška, ali nije imao namjeru ozlijediti suparnika', tvrdi Ramos.