RASPLET 22. TRAVNJA

Ramos objasnio krvavu Mandžukićevu glavu: Nevin sam

15.04.2015 u 08:00

  • +10

Liga prvaka 14.04.

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Atletico i Real prvu su četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka završili bez pogodaka. Iako rezultat sugerira kamilicu, na terenu je bilo vrlo živo, a što najbolje može potvrditi i razbijeno čelo našeg Marija Mandžukića

Ni u sedmom međusobnom ovosezonskom dvoboju Real nije uspio svladati Atletico. Međutim, na Vicente Calderonu Real je, posebice u prvom dijelu, bio puno bolja momčad. Ono što je bila bitna razlika od dosadašnjih dvoboja bila je želja Realovih igrača koji su na Atleticovu igru odgovorili još čvršće.

A nakon jednog takvog, čvrstog duela, u kojem je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić osjetio namjeru Sergija Ramosa, s terena je otišao krvave glave. Uslijedilo je učestalo Mandžukićevo prigovaranje sudačkoj postavi pa je po povratku na travnjak, nakon jednog bezazlenog starta Mandžukić dobio žuti karton.

No vratimo se da duel Ramos - Mandžukić koji se zbio početkom drugog dijela, točnije u 51. minuti dvoboja, a zbog kojeg su tenzije porasle. Naravno, optuženi se brani da je nevin.

'Ne želim ulaziti u rasprave je li prekršaj bio ili ne. Za to postoje suci', rekao je nakon utakmice prozvani Ramos.

'Zbilja nisam ni znao ni vidio je li Mandžukić blizu mene. Moja savjest je čista, nije bilo namjere da ga udarim', objasnio je španjolski branič svoj lakat.

Inače, uzvrat se igra 22. travnja na Realovom stadionu Sntiago Bernabeu.