MAŠTARIJE

Rakitić u Juventusu postaje novi Zidane?

28.11.2008 u 16:05

Bionic
Reading

Iako u dresu Schalkea ne briljira, jer za to ni nema prigode, Ivan Rakitić ipak mašta o tome da u dresu Juventusa postane novi Zinedine Zidane. Bilo bi sjajno jer bi takav igrač koristio i Slavenu Biliću

Nakon izvrsnog početka u dresu Schalkea, ali i skromnijeg udjela u rezultatima momčadi iz Gelsenkirchena, Ivan Rakitić navodno je zanimljiv i Juventusu. Postojali su kontakti i ranije, ali tada Schalke nije htio ni pomisliti pustiti Rakitića. No, sada je situacija ipak drukčija jer je Ivan sve nestrpljiviji i glasniji, pa se Juve opet našao u optjecaju.

'Čuo sam za priču o svom odlasku u Juventus i moram priznati da me to dodatno motivira. Oduvijek sam maštao o tome da ću igrati u Italiji, Španjolskoj ili Engleskoj. I danas sanjam o tome, premda sam svjestan da to ne ovisi samo o meni, već i o želji klubova', rekao je Rakitić u razgovoru za talijanski Tuttosport.

'Uvijek sam se divio Prosinečkom, a poslije i Zidaneu. Zašto ne, mogao bih postati Juventusov novi Zidane. Naravno, sviđa mi se i Del Piero te, jasno, Kaka', bez imalo skromnosti rekao je Rakitić.

Hoće li se njegove želje i mašta realizirati , vidjet ćemo uskoro kada krenu transferi.