ČETIRI LAKA KOMADA

Rakitić u Dubrovniku uživao u rapsodiji 'elfa'

14.06.2010 u 10:49

Bionic
Reading

Ivan Rakitić provodi vrijeme do početka priprema svog Schalkea odmarajući se u Dubrovniku. Jasno, redovito gleda utakmice Svjetskog prvenstva, a navija za Njemačku

Šteta što nema Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici, no to je već odavno prežaljena priča. Naši nogometaši, umjesto loptanja po Pretoriji, imaju malo više slobodnog vremena, a Ivan Rakitić provodi ga u Dubrovniku.

Jasno, iako je lijepo vrijeme, a temperatura mora sve viša, 'Raketa' redovito gleda utakmice što se igraju u JAR-u. Njegova momčad je Njemačka, a s obzirom da je upravo 'elf' ostvario najuvjerljiviju pobjedu u dosad odigranim utakmicama na SP-u, vjerojatno je i među najzadovoljnijima iz stožera reprezentacije.

Naime, Slaven Bilić i Robi Prosinečki navijači su Španjolske, Nikola Jurčević navija za Argentinu, Davor Šuker dvoji između 'furije' i 'gauča', dok je Joe Šimunić standardno za Australce. Njemu je vjerojatno i najteže, s obzirom na visok poraz 'sooccerosa' od 'elfa' (0:4).

Od ostatka ekipe, spomenimo da je Luka Modrić fan Engleza, Mladen Petrić zbog supruge navija za Grke, a Eduardo da Silva je, jasno, za svoj Brazil.