PRIMERA DIVISION

Rakitić strijelac za bod Seville kod Espanyola

08.12.2012 u 10:33

Bionic
Reading

Treći pogodak u Primeri ove sezone je Rakitić, koji je odigrao cijelu utakmicu za gostujući sastav, postigao s bijele točke u 24. minuti

Ivan Rakitić bio je strijelac iz penala za Sevillu, koja je u prvoj utakmici 15. kola Primere na gostovanju kod Espanyola odigrala 2-2…

Treći pogodak u Primeri ove sezone je Rakitić, koji je odigrao cijelu utakmicu za gostujući sastav, postigao s bijele točke u 24. minuti. Prije toga je iz kaznenog udarca domaćine u vodstvo doveo Verdu u 13. minuti.

Gosti su od 39. minute igrali bez isključenog Reyesa, koji je dobio drugi žuti karton. Brojčanu premoć domaćini su uspjeli okruniti u 60. minuti kada je pogodak postigao Simao.

Iako se činilo da će Espanyol doći do prve pobjede u zadnjih pet utakmica u prvenstvu, to je spriječio Alvaro Negredo, koji je u 65. minuti ušao u igru, a u prvoj minuti sudačke nadoknade je na asistenciju Cokea poentirao glavom za konačnih 2-2. Bio je to njegov osmi prvenstveni pogodak.

Sevilla na ljestvici zauzima 10. mjesto s 19 bodova. Espanyol je potisnuo na posljednje mjesto na ljestvici Deportivo, a momčad iz Barcelone je pretposljednja, 19. s 11 bodova, koliko ima i Deportivo.