ŠTO OSJEĆA PREMA BARCI?

Rakitić: Što sam krivo napravio? Odgovorili mu predsjednik i direktor

03.02.2017 u 14:29

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i veznjak Barcelone, Ivan Rakitić, nakon raznih špekulacija o njegovom navodnom nezadovoljstu te mogućnosti odlaska iz Barcelone, otkrio je pravu istinu

U intervjuu kojeg je dao za Novi list, Ivan Rakitić opisao je što se događalo proteklih tjedana odnosno od trenutka kada se pisalo da bi mogao napustiti klub s Camp Noua.

'Nijednom igraču na svijetu nije drago kada ne igra, nisam ni ja iznimka. Priznajem, nije mi bilo svejedno kad sam uoči utakmice protiv Villarreala početkom siječnja pročitao na panou da me nema među osamnaest igrača koji idu na put. Pitao sam se u čemu je stvar, je li problem u meni, što sam krivo napravio? Ipak, već drugoga dana predsjednik i sportski direktor već su bili kod mene kući i objasnili mi da se ne moram brinuti, da moj status u klubu i momčadi ostaje isti', rekao je Rakitić za Novi list.

Dotakao se i izjave o 'bacanju s mosta' za Enriquea koju je objavio France Football.

'Ha, ha… Ma, taj intervju s France Footballom je davno napravljen, iako… Ne sjećam se baš da je postojalo to pitanje što bih sve napravio za Luisa Enriquea. Nisam ja spominjao nikakvo bacanje s mosta, rekao sam tada da imam puno povjerenje u trenera koji me doveo u Barcelonu'.

Osvrnuo se Rakitić i na nešto manju minutažu, odnosno komentare kako ga žele mančesterski City i United, Juventus...

'To je neminovno kad igraš u velikoj momčadi, ali moja budućnost još uvijek pripada jedino i isključivo Barceloni. Želim i dalje ovdje igrati, osvajati trofeje, ovo je moj klub. Već neko vrijeme klub mi priprema novi ugovor, dakle moja budućnost u Barceloni je sasvim izvjesna'.

Cijeli tekst pročitajte OVDJE.