ima drukčije planove

Rakitić poslao jasnu poruku svima koji su ga već prodali i otpisali u Barceloni

24.02.2019 u 08:33

Bionic
Reading

Nakon pobjede 4:2 u Sevilli Ivan Rakitić naglasio je kako ima još tri godine ugovora s Barcelonom i da ga nasmijavaju stalne glasine o njegovom odlasku iz kluba...

Podsjetimo, nakon što su iz uprave Barcelone potvrdili da nemaju novaca za produženje ugovora i povećanje plaće našeg 30-godišnjeg veznjaka, gotovo svakog dana talijanski i britanski mediji pišu o njegovom odlasku s Camp Noua ovog ljeta.

  • +3
La liga, Barcelona - Valencia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Spominje ga se kao pojačanje Intera i Juventusa, kao i Manchester Uniteda, a ni priča o prelasku u PSG nije u potpunosti zaboravljena.

Ove subote nakon dvoboja protiv svog bivšeg kluba Seville odlučio je napokon progovoriti na tu temu.

'Ponosan sam što se velike momčadi raspituju o meni, ali ja sebe vidim u Barceloni. Imam još tri godine ugovora,' izjavio je Ivan Rakitić pa dodao:

'Ponekad se nasmijem ujutro uz kavu čitajući novine.'

Za svoj nastup u Andaluziji dobio je solidnu ocjenu 6 u katalonskim medijima, a bio je i asistent za prekrasan gol Lionela Messija.

'Igrati ovdje je uvijek posebno, jer tu su mi prijatelji i obitelj. Pobjeda je pak bila važna jer nas ojačava kao ekipu. Jako sam zadovoljan,' zaključio je naš reprezentativac kojeg potkraj ožujka s Hrvatskom čekaju kvalifikacijski dvoboji protiv Azerbajdžana i Mađarske, ali prije toga mora odraditi dva El Clasica i to već sljedećeg tjedna...