operacija neymar

Rakitić otpao iz Barcinog posla godine: Katalonci moraju skupiti više od 200 milijuna eura

24.07.2019 u 16:14

Bionic
Reading

Francuski dnevnik L'Equipe tvrdi kako je PSG odbio kupiti Ivana Rakitića te želi isključivo novac za Neymara kojeg Barcelona pokušava vratiti u svoje redove...

Podsjetimo, naš 31-godišnji veznjak nalazi se tijekom cijelog ljeta u središtu glasina o odlasku iz Barcelone, a vjeruje se da ga klub pokušava iskoristiti kako bi smanjio cijenu od 222 milijuna eura koliko PSG traži za Neymara kako bi ga vratio nazad u Kataloniju.

  • +13
Ivan Rakitić - zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Rakitić je ovog tjedna u obraćanju javnosti naglasio da ne želi otići iz Barce te tvrdi da u tome ima potporu trenera Ernesta Valverdea, kao i uprave.

Iako neki mediji poput katalonskog Sporta pišu da u Barceloni još uvijek razmišljaju o njegovoj prodaji kojom bi klub zaradio 50 milijuna eura, čini se da to neće biti u sklopu operacije dovođenja Neymara.

Naime, francuski L'Equipe javlja kako je PSG odbio Rakitića te za skupocjenog Brazilca traži isključivo novac i to oko 222 milijuna eura, koliko ga je platio Barceloni prije dvije godine.

Odbio je i ponudu od 40 milijuna eura plus Coutinho i Rakitić, a na Barci je u sljedećih mjesec dana skupiti rekordnu cifru kako bi vratila nogometaša koji joj je pobjegao, a upravi danas itekako fali...