IMAJU PREKRASAN ODNOS

Rakitić otkrio kako ga je punica 'počastila'

04.12.2014 u 20:41

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i veznjak Barcelone, Ivan Rakitić, odigrao je odličnu 'rolu' u dvoboju španjolskog Kupa kralja protiv Huesce, u kojoj je zabio prvi (i to prekrasan) pogodak, a onda upisao i asistenciju

Momčad Luisa Enriquea nije dopustila iznenađenje na otvaranju natjecanja u kojem će se već u četvrtfinalu sastati s pobjednikom dvoboja između Reala i Atletica. Kod niželigaša Huesce Katalonci su slavili s uvjerljivih 4:0.

Prvi pogodak na utakmici bilo je djelo našeg reprezentativca koji je sjajno pogodio iz slobodnjaka u 12. minuti, njegov najljepši gol otkad je potpisao za klub ovog ljeta. Četiri minute kasnije dogodio se novi važan trenutak za Barcelonu. Vratio se Andres Iniesta nakon ozljede i prekinuo svoj dugi golgeterski post. A zabio je na asistenciju upravo našeg Ivana Rakitića. Do kraja utakmice Barca je zabila još dva gola i mirno prošetala do sljedećeg kruga.

I dok kao igrač Barcelone nema običaj davati izjave za hrvatske medije, BBC-ju je otkrio jedan detalj, a iz kojeg se može zaključiti kako mu je bračni život s lijepom Raquel, djevojkom iz Seville, donio mirnoću.

'Jednom sam promašio jedanaesterac, a punica mi je poslala fotografiju moga psa s loptom. Rekla mi je da bi pas bolje izveo jedanaesterac od mene. Imamo zaista sjajan odnos', zaključio je 'Raketa'.