KATALONCI U PADU

Rakitić objasnio zašto je Barca izgubila od Celte

02.11.2014 u 08:24

Bionic
Reading

Barcelona je u subotu na svom stadionu izgubila od Celte sa 1:0, čime je upisala i drugi uzastopni poraz u španjolskom prvenstvu. Osim toga, Barca je prepustila i vrh tablice najvećem rivalu - madridskom Realu

Naravno, nakon dva takva rezultata (poraz od Reala i sada od Celte), u redovima Barcelone sigurno raste nervoza. No ono što Luisa Enriquea može tješiti nakon poraza od Celte, odnosno momčadi koju je vodio prošle godine, jest da se Barca u tom dvoboju nije osramotila. Osim po broju propuštenih prilika, a čemu je kumovao i odlični vratar momčadi iz Viga - Sergio Alvarez.

'Postoje dani kada lopta jednostavno ne želi ući u gol i zato ne trebamo spuštati glavu. Moramo nastaviti ovako raditi, analizirati što se dogodilo kako bismo se podigli', rekao je nakon utakmice Ivan Rakitić, kojem je trener dao svih 90 minuta.

Pred Barcelonom je sada i utakmica u Amsterdamu, protiv Ajaxa u sklopu Lige prvaka. No Rakitić ne sumnja u dobro izdanje svoje momčadi.

'Na terenu uvijek želimo pobjedu. I s takvim razmišljanjem ulazimo u svaku utakmicu. Pripremit ćemo se, analizirati pogreške, izaći uzdignute glave i biti još jači.'