NEMA MESSIJA

Rakitić o velikoj nevolji Barcelone: To nas boli!

29.09.2015 u 10:21

Bionic
Reading

Ivan Rakitić priznaje da Barcelonu jako boli ostanak bez Lionela Messija, ali vjeruje da to momčad ipak može nadoknaditi na terenu...

Podsjetimo, Messi je ozlijedio ligamente lijevog koljena u subotnjem dvoboju protiv Las Palmasa i vjeruje se da bi mogao izbivati sedam do osam tjedana. Velik je to udarac za Barcelonu koja nije navikla na dugo izbivanje svojeg najboljeg nogometaša i bit će zanimljivo vidjeti kako će se snaći bez njega.

'Boli što nemamo najboljeg nogometaša. To će otvoriti vrata nekim igračima koji žele igrati,' izjavio je Ivan Rakitić uoči dvoboja s Bayerom u utorak pa optimistično dodao:

'Znamo koliko je Leo važan, ali potpuno vjerujemo u našu ekipu. Želimo potegnuti prema naprijed. On izgleda dobro, s osmijehom na licu i to je važno. Moraš započeti oporavak s voljom i on ju ima. Već ima želju vratiti se i neka to bude što prije.'

Ivan koji je igrao za Schalke prije dolaska u Španjolsku jako dobro poznaje Bayer Leverkusen.

'Igrao sam tri i pol godine u Njemačkoj i dobro ih poznam. To je ekipa koja mnogo radi, fizički moćna. Nema sumnje da će pokušati igrati svoju igru. Moramo biti oprezni, ali vjerujemo u sebe i učimo iz pogrešaka koje smo napravili u prošlim utakmicama,' zaključio je hrvatski veznjak koji poput cijele Barcelone pokušava zaboraviti debakl u dvoboju protiv Celte prošle srijede.